Fromagerie

Julevarer

Til jul fører vi et bredt utvalg tradisjonelle julevarer av ypperste kvalitet fra våre faste leverandører.

Pinnekjøtt fra Volda
Vår faste leverandør på pinnekjøtt, Johs. Jacobsen i Volda, er en av de aller beste i landet. Hvert år scorer han høyt i tester. Vi er stolte av å ha ham som leverandør! Kvaliteten på pinnekjøttet er meget bra år etter år. Han bruker lokalt lam som beiter i området, og tilbyr både røkt og urøkt pinnekjøtt.

Prima Jæren
Prima Jæren driver spesialoppdrett av griser og okser som gir produkter av høy kvalitet. Grisene får en spesiell diett som er utviklet i samarbeid med Kulinarisk Akademi. Prima Jæren er kortreist kjøtt. Fra bonden til slakteriet er det aldri mer enn 1 time. Vel framme ivaretas dyrevelferd og renhet i et av Norges mest moderne slakteri, der skjæringen fremdeles er håndarbeid. Kvalitet hele veien kjennes på smaken og hvor mørt kjøttet er.

A. Idsøe
Vi følger sesongene og tar inn mye godt fra A.Idsøe også til jul; sylte, medisterkaker, julepølse, vossakorv m.m.

Øvrige julevarer
Vi fører bl.a. Soppressata, italiensk sylte med masse godt krydder, norsk sylte, norsk lammerull, dansk sild, Stilton fra ulike produsenter, hollandsk Edamer, rakefisk av ishavsrøye, lefser, fantastisk håndlaget «flatbrau» fra Øyfjell i Telemark og mye annet godt til julekosen. Vi har også en eksklusiv panettone glassato – italiensk julekake med tørket og kandisert frukt.