Velkommen til Fromagerie!
Hos oss finner du det beste utvalget av oster, delikatesser og tilbehør som vil gi en minneverdig kulinarisk opplevelse. Fromagerie ligger sentralt til på Majorstuen i Oslo. Vi har en av de mest innholdsrike ostediskene i Oslo. Vi har kjente og kjære oster fra flere land i Europa, og et bredt utvalg av norske oster. Nå har vi også handel i nettbutikk med hjemlevering og hent i butikk-løsning!

 

HVA TILBYR VI?

Vårt hovedfokus er kvalitet og gode smaksopplevelser. Våre produkter har blitt møysommelig valgt ut og selges når de er på sitt aller beste. Både i butikken og når du handler på nett jobber vi for at du får kvalitet til enhver tid. Vi hjelper deg gjerne med å sette sammen ostefat eller spekemat, og anbefaler tilbehør som løfter smaksopplevelsen. Se deg gjerne rundt på siden etter inspirasjon og tips!

 

BEST PÅ OST!

Fromagerie har et svært innholdsrikt osteutvalg, og jobber hele tiden for å tilby et variert og spennende utvalg. Vi har egen import av ost, og egne modningsrom til de ulike ostetypene. På denne måten har vi mulighet til å tilby unike og spennende produkter til deg som kunde. Våre medarbeidere er engasjerte og innehar stor kompetanse om sammensetning av oster og mat generelt. Denne kompetansen ønsker vi å videreføre til nettbutikken vår. Under hver eneste ost i nettbutikken har vi til enhver tid forslag til andre oster og tilbehør som passer godt sammen med produktet du liker, så det skal være enkelt for deg å sette sammen gode kombinasjoner! Se også vår side med nyttig informasjon om ost. Her kommer vi med tips og triks til oppbevaring av ost, samt ostepakker og gavekurver!

 

FRANSKE FØLELSER

Vi har definitivt en forkjærlighet for Frankrike, herav navnet vårt. Fromagerie ønsker også å ha et stort utvalg gårdsproduserte håndverksoster fremfor industriproduserte.  Vi ønsker å tilby den samme entusiasmen man får av å gå inn i en lokal ostebutikk i Paris, der det bugner av oster i ulike former, farger og størrelser! Alle oster vi fører har blitt møysommelig valgt ut og de selges når de er modne og smakfulle. Utvalget varierer også basert på sesong og modning.

 

UPASTERISERT  GLEDE

Mye av det mer komplekse smaksbildet hos oster dannes når osten lages på upasteurisert melk, derfor er også hovedvekten av ostene vi fører upasteuriserte. Vi har ulike modningsrom for at de forskjellige smakene og aromaene kan utvikle seg under tilpassede forhold. Vi verdsetter de særegne smakene som blir fremtredende etter riktig lagring av håndverksoster. Det stilles strenge krav til meierier som produserer ost av upasteurisert melk, og idag er det helt trygt å konsumere oster laget på upasteurisert melk! Vi anbefaler allikevel at gravide og mennesker med nedsatt immunforsvar ikke spiser slike oster for å være på den sikre siden.

 

 

 

KUNNSKAP OG INTERESSE

 

På Fromagerie er vi genuint opptatt av service, varekunnskap og har lidenskap for gode matopplevelser. Ikke nøl med å spørre oss så hjelper vi deg gjerne å sette sammen et deilig ostefat eller et spennende utvalg fra vår ferskvaredisk! Sjekk også ut våre tips til hvordan du kan ta vare på ostene på best mulig måte når de har nådd hjem til kjøleskapet ditt!