En kjent og kjær fransk rødkittost fra Savoie. Nøttepreget og rund ettersmak. Egner seg svært godt til dessert, og er også mye brukt til matlaging. Reblochon brukes blant annet i den klassiske franske retten Tartiflette, der den bakes i ovn med poteter og serveres med enkelt tilbehør.
kr 139
vekt 250g
14 på lager
Innholdsfortegnelse:
Upasteurisert kumelk, salt, løpe, melkesyrebakterier, naturlig aroma. Farge til skorpen: karoten.
Inneholder: Melk.
Næringsinnhold per 100g:
Energi KJ | 1360 |
Energi kcal | 328 |
Fett (g) | 27.4 |
Mettet fett (g) | 18.8 |
Karbohydrater (g) | 0.5 |
Sukkerarter (g) | 0.5 |
Proteiner (g) | 19.9 |
Salt (g) | 1.2 |